Praktisk info

Klinikken udfører almindelige øjenundersøgelser over sygesikringen og har desuden speciel ekspertise indenfor medicinske nethindelidelser, øjenlågskirurgi, tårevejskirurgi og kosmetisk øjenkirurgi – se også under behandlinger.

Tidsbestilling

Mandag til torsdag kl. 9.00 – 11.30 (lukket fredag)
Alle kan bestille tid uden henvisning fra egen læge

Åbningstider

Mandag 8.30 – 17.30
Tirsdag – torsdag 8.30 – 15.00
Fredag 8.30 – 13.00

Find vej til klinikken

Vi ligger 100 meter fra Glostrup Station, på modsatte side af centret, lige ved Glostrup Ret. Klinikken ligger også 2 minutters kørsel fra motorvejsnettet (E47) – klik her for at se kort.
Der er gratis parkering ved klinikken. Du kan planlægge din rejse hér :
Kommer du i bil : Google maps
Kommer du med tog eller bus : www.rejseplanen.dk

Handicaptilgængelighed

Klinikken ligger i stueplan og er handicapvenligt indrettet.

Hvis du kommer alene i kørestol eller på anden måde har brug for hjælp, da kan du ringe på vores dørklokke ved yderdøren, så vil vi straks komme og hjælpe dig ind.

Afbud

Afbud bedes meldt senest dagen før. Udeblivelse uden afbud medfører en regning i henhold til gældende overenskomst (kr. 250 for konsultation og kr. 500 for operation). Der kan meldes afbud via e-mail INDEN kl 9.00 dagen inden aftalen. Derefter skal det ske telefonisk. Husk at skrive din fødselsdato og evt telefonnummer i mailen. Vær opmærksom på at din tid ikke er slettet før du m
odtager en bekræftelse herpå.

SMS-tjeneste

Alle patienter der har oplyst et mobilnr., vil ca. 2 dage inden en bestilt tid modtage en sms med en påmindelse – du skal dog altid regne med den tid der står på dit aftalekort, da der ofte er sat tid af til synsprøve og evt. drypning af øjnene. Man kan ikke ringe nummeret op eller sms’e tilbage.

Øjendrypning/bilkørsel

I forbindelse med diverse øjenundersøgelser har vi brug for at dryppe dine øjne med pupildilaterende dråber. Det gør at dine pupiller bliver store, sådan at lægen kan se ind i dine øjne. Dråberne gør også, at alt inden for ca. en meters afstand vil blive sløret i ca. tre timer.

Det er derfor vigtigt at du tænker over hvordan du kommer frem og tilbage fra øjenlægen. Det er lovligt at køre og mange har ikke problemer med at køre bil bagefter. Men det er en subjektiv vurdering om man kan køre bil selv. Hvis dit syn er lidt dårligt i forvejen, kan det være en fordel at vælge alternativ transport.

Patienter med disse sygdomme/symptomer skal næsten altid dryppes; diabetes/sukkersyge, AMD, grå stær, Grøn stær/glaukom, glaslegemesammenfald, forandringer på nethinden og hvis det er din optiker der henviser til øjenlægen. Derudover skal børn under 15 ofte dryppes.

Alle skal være opmærksomme på, at de måske får dryppet øjne.